Skip to content

Blog

Selamat Tahun Baru kepada Semua Kenalan Lama dan Baru!

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua!?

Sebelum saya ucap selamat tahun baru. Saya nak mintak maaf sebab dah lama tak update blog. Beberapa bulan lepas saya agak busy dengan aturan waktu kehidupan yang lainnya (percayalah..saya sudah fikir bermacam alasan yang klise). Alasan tetap alasan. Sorry yer ????????????

Selepas beberapa hari edit dan tengok aktiviti keluar masuk pengunjung blog nih. Saya rasa amat hargai beberapa pengunjung blog yang saya sempat kenal (stalking/blogwalking). hehe ????????????

Read More »Selamat Tahun Baru kepada Semua Kenalan Lama dan Baru!

Cerita Dari Dalam

Petang raya aidil fitri aritu ada orang datang beraya kat rumah. Junior perempuan waktu belajar kat kolej dulu. Nama dia Jane dan dia ada bawak sorang member cun. Member dia yang cun nama Wani. Kira teman berdua lah datang beraya… Read More »Cerita Dari Dalam

Telur Penyu Rebus

Serba salah aku dengan penyu sebab aku makan telur dia. Tak sama perasaan serba salah aku terhadap ayam sebab ayam cepat membiak. Aku tak kata penyu lambat membiak. Cuma penyu mendarat untuk bertelur. Lepas tu blah. Tinggal telur. Yang baru… Read More »Telur Penyu Rebus

Hartanah

Selasa hari tu. Lepak dengan member satu sekolah dulu-dulu. Sekali dengan adik lelaki aku. Kira rapat sekali lah sebab sebaya. Nih gambar lepak dengan member hari tu. Tiba-tiba. “Abe, aku ada tanah nak jual. Kau nak beli?” member sorang tu… Read More »Hartanah