Lebih Topik Selain Post Travel

Sebelum nih aku cuba fokus pada satu niche untuk blog fariz izhan nih. Tips travel, tempat menarik, bajet percutian dan sebagainya. Itu lah priorities aku sebelum nih. Meanwhile dalam instagram dan facebook aku selalunya share pasal isu semasa, karya seni, cerita menarik dan sebagainya. Untuk itu aku buat keputusan untuk luaskan lagi golongan pembaca blog fariz izhan nih ke arah topik yang pelbagai.

Sebab tu cover post ni adalah drawing. Lain daripada yang lain. Heh

Dengan ini aku akan rasa lebih terbuka untuk menulis walaupun aku akan busy dengan kerja lain. Besides, aku suka main kamera, gajet and stuff bila aku tak travel mana-mana. Jadi aku akan share apa jua yang berkait. Tutorial, tips, review,etc. Apa saja yang berguna untuk korang.

Pada masa yang sama blog fariz izhan nih sedang mencari design yang simple dan mudah untuk korang baca isi kandungan. So, stay tune untuk perkongsian yang mendatang. Terima kasih.

Adios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *