11 Gambar Recap 2 Bulan tak Update Blog

Memula saye nak mintak maaf banyak banyak sebab 2 bulan tak update blog. Sepanjang 2 bulan tu saye ada banyak peristiwa dengan family, kawan dan kerja. Termasuklah jemputan kenduri kahwin daripada kawan2.

wedding lukman

kad-wedding-khalis

wedding-dungun

wedding-lagi

Sekarang ni barulah saye ada peluang untuk saya campak balik atau throwback gambar2 peristiwa yang sempat saya simpan selama saye tak update blog nih. Tu pun lepas habis cuti sekolah untuk Raya Haji yang lepas. Biaselah tu waktu busy spend time dengan family. Even relatives belah Bintulu pun balik. hehe

adik-nephews

fresh-oyster

Bawak my uncle from Sarawak makan fresh oyster kat Restoren Megi Tiram Pantai Kemayan. Dia cakap sedap dan boleh recommend kat semua orang.

Member2 yang datang singgah Kelantan tu jangan lupa contact saya. Nanti saya bawak korang berjalan makan sini.

IMG_3118

Lepas tu saya akan bawak korang makan laksam pulak bersama ais cream kelapa. Sungguh enak tapi sekarang saya belanja gambar je lah. hehe

laksam-sedap-ais-cream-kelapa

Memula saje je nak kemas almari display dan cuci habuk collection aku nih.

my-collection

danbo-again

Alang-alang cuci tu belek la sikit-sikit sambil photoshoot lawa-lawa dalam instagram. Lepas tu, satu persatu model kit gundam dah terpasang.

Korang boleh tengok banyak lagi gambar collection saya yang dah saya share dalam instagram saya nih; https://instagram.com/fariz_izhan/

hg-gundam-rx-78-2

Buat masa sekarang ni tu je lah kot untuk tajuk pasai pa tak update blog 2 bulan nih. Nantikan post travel dan makanan akan datang.

Adios

IMG_3174

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *