Selamat Tahun Baru kepada Semua Kenalan Lama dan Baru!

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua!?

Sebelum saya ucap selamat tahun baru. Saya nak mintak maaf sebab dah lama tak update blog. Beberapa bulan lepas saya agak busy dengan aturan waktu kehidupan yang lainnya (percayalah..saya sudah fikir bermacam alasan yang klise). Alasan tetap alasan. Sorry yer ????????????

Selepas beberapa hari edit dan tengok aktiviti keluar masuk pengunjung blog nih. Saya rasa amat hargai beberapa pengunjung blog yang saya sempat kenal (stalking/blogwalking). hehe ????????????

Rasa terharu ?dan hairan ?bila saya dapat tahu pengunjung datang dari luar Malaysia seperti Indonesia, Brunei, Singapore, Jepun dan lain-lain dalam tahun 2016! Rasa hairan sebab blog ni tulis dalam bahasa melayu.

Kalau dengan pemikiran yang positif, mungkin orang Brazil guna google translate untuk baca blog nih.

Obrigado! ?(terima kasih dalam bahasa Portugese)

Selamat tahun baru adik abang kakak semua! ????????????

Apa-apa pun saya nak ucap selamat tahun baru kat korang yang mengenali diri ini, yang suka travel, yang suka makan, yang suka fotografi, yang suka gajet dan lain-lain. ?Semoga tahun ini lebih bermanfaat daripada tahun sebelumnya. Juga semoga lebih sihat, produktif dan positif. Amin ????????????

Walaupun dah 3 bulan saya tak update blog ni. Saya akan cuba perah otak saya untuk menghasilkan entri-entri yang berguna dalam tahun 2017 dengan jayanya. ????????????

Apa yang Terbaru dalam farizizhan dot com ????

Saya ada tambah halaman baru iaitu Review untuk beberapa kategori seperti Gajet, Aplikasi, Aksesori dan Video Game. Semua benda nih saya minat. Lebih-lebih lagi dalam bab gajet.⌚️ ????????

Ruangan yang paling saya utamakan mestilah ruangan gambar jalan serta travel guide ✈️untuk tatapan korang. Itulah ruangan kegemaran saya sambil ingat balik kenangan travel dulu-dulu. Lepas tu cerita sampai ke anak cucu. #atokmoden lol ??

ermm..tu je kot nak update kat korang petang nih..pape nanti saya update..sekianzzzz terimass kasihsss ????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *