Tema Baru dan Update yang Lain ✈️

Berat hati nak tukar tema blog. Sebab tema sebelumnya dah test laju, simple dan responsive. Tapi selesa dengan tersedia ada pun tak sedap jugak. Rasa macam mendatar. Lagipun, saya dah lama pasang niat nak tukar rupa blog dengan lebih warna dan fungsi yang lebih menarik. ????????????

Sebab yang lainnya saya suka cuba benda baru. ????????‍????????????‍????

Tapi. Yes. Ada tapi. Tapi kalau saya ada terjumpa tema blog yang terbaru dan menarik. Saya pasti akan menukar kepadanya tanpa ragu-ragu. ????????????????

Okay. Tema baru dah setel. Sekarang perah otak untuk update blog dengan lebih kerap. Chaiyok! ????????????????????????

Update Lagi

Sejak kebelakangan nih saya agak gembira dengan apa yang telah saya kerjakan. So far so good. Tapi saya masih perlu uruskan beberapa perkara dengan jayanya. insyaAllah. ????????????????

Dalam entri sebelumnya pasal 10 perkara yang saya mahu capai dalam 2017. Saya nak update 5 perkara yang saya dah capai dan akan capai. ????????????????

  1. beli kamera..sudah ????
  2. kursus kahwin..sudah ????
  3. belajar bahasa baru..saya belajar bahasa Thailand dengan kawan dan dalam internet ????????‍????????????‍????
  4. design baru untuk blog..sudah ????????‍????
  5. travel..coming soon ✈️✈️

Ya. Kursus kahwin sudah settle. Tiba-tiba saya rasa terdetik untuk jadi lebih aktif. And hopefully to produce more content. Saya pun tak faham kenapa tiba-tiba je terjadi kat saya. Selalunya saya tak berapa ambil berat pasal jadual harian. Papepun, saya akan cuba motivate dan hargai seadanya. ????????????????????????

Sekian saja luahan saya pada hari ini. ✍????✍????✍????

Jumpa lagi dalam entri yang lainnya. ????????????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *