Tengok Sikit Gameplay Trine 2 Macam Mana

Video game nih jenis teroka banyak tempat dan berdepan dengan pelbagai halangan. Kepada yang suka adventure dengan jalan cerita yang rilek. Korang boleh try game nih. Game ni boleh dapat dalam Google Play, PS3, PS4, Xbox 360, OS X, serta Microsoft Windows.

Tapi sebelum tu, korang layan dulu trailer dia;

Dengan soundtrack yang best serta grafik yang lawa. Aku punya rating ialah 5/5. Game grade A. Bukan game murahan. Game yang berkualiti. Memang syok dan mencabar habis.

adventure-trine-2-complete-story

Ada 3 character korang boleh guna untuk setiap cabaran. Setiap character tu mempunyai kebolehan yang tersendiri. Korang juga boleh main berdua bersama kawan-kawan secara online dan offline(asalkan ada 2 controller).

Ni pulak video member aku tengah try game tu dalam PS4;

Serius seronok dan mencabar game nih. Korang yang tak main game pun boleh layan cerita dia sambil makan popcorn. Tengok macam mana kawan korang lepas daripada cabaran demi cabaran.

Kepada yang tak layan game jenis nih. Nanti aku update pasal game lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *