Tat Nenas Gebu Bentuk Kiub Aisyah Sofia

Salam,

Sekarang Aisyah dah pandai buat tat nenas berbentuk kiub yang sedap untuk dijual. Terima kasih kat jiran yang awesome yang sudi tunjuk ajar. 😀

Boleh cuba makan dan layan tat nenas kiub yang gebu gebas ini sambil tutup mata. Feel kuih yang lembut itu cair didalam mulut anda. Nyum nyumm…Tapi dalam kawasan Kota Bharu je.

Kalau duk jauh mohon cuba dengan membeli satu bekas kecil yang ada 25 biji untuk RM15 je sebagai percubaan rasa.

Kalau sedap boleh repeat order untuk hari raya nanti kalau sedap. Aisyah dah buat yang terbaik. Insyaallah sedap. 🙂

Tat Nenas Bentuk Kiub

Saya memang suka makan kuih raya. Lebih-lebih lagi tart nenas. Teringat waktu raya tahun lepas, Aisyah belajar buat tat nenas gulung dari Tok Umi. Harum habis satu rumah. 😀

Bagi saya, bentuk dan saiz tart nenas gulung agak besar. Makan 3-4 biji je dah mula rasa muak. Sebab besar sangat dia punya gebu.

Berbeza dengan tart nenas berbentuk kiub ini. Sedap dan tak tahan lama sebab cepat habis dimakan begitu saja. 😛

Sekarang, bukan hari raya pun saya dapat makan tat nenas gebu gebas bentuk kiub ini.

Harga

Sekarang kiteorang buat 2 bekas;

  • bekas kecil 25 biji untuk RM15
  • bekas besar 50 biji untuk RM28

Kalau nak COD. Saya hanya mampu ber-COD dalam area Kota Bharu dan sekitarnya. Pastu ejah RM3 untuk upah hantar berbekas-bekas tat nenas kiub ke rumoh awok. Deh deh…

Kalau korang duk area Shah Alam dan mintak pos ke Shah Alam pun boleh. 🙂

Apa lagi…

Contact sekarang untuk order kuih tart nenas bentuk kiub ini. 😉

Okay.

Terima kasih kerana singgah dan baca artikel “Tat Nenas Gebu Gebas Bentuk Kiub Aisyah Sofia 2018” ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *