Fuh Lega

Fuh lega..bila dapat update blog

Memula nak minta maaf sebab dah lama tak update blog. Aku belum mahir lagi bab atur masa nih. Tapi aku sedang usahakan ‘something’ untuk korang nikmati secara ‘offline. Ye lah. Selalunya Like dan komen dalam facebook je. Kali aku nak buat something untuk korang boleh pegang dan rasa. Contoh; poster, sticker, zine, lukisan, keychain dan macam-macam lagi. Harap berjalan lancarlah. Amin

Contoh sticker lukisan aku sendiri

Contoh sticker lukisan aku sendiri

Apapun janganlah letak harapan tinggi pulak. Jadi sebaiknya tunggulah update dari aku yang mungkin datang secara mengejut ke, melompat ke, merangkak ke, apa-apalah tak kisah.

Untuk korang yang ada cadangan untuk sticker ke, zine ke, lukisan ke atau lain-lain cadangan boleh komen kat bawah dan Untuk masa ke semasa aku update kat 3 senarai network nih:

Facebook: Fariz Izhan
Instagram: fariz_izhan
Twitter: farizhan

fuh-lega-wide

Fuh lega lagi sekali bila berjaya tulis blog. Orait. Sekian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *