Design Pokemon untuk Casing iPhone, Melanda Demam Pokemon Go

Amboih. Sampai termimpi-mimpi aku nak main Pokemon Go nih. serius LOL ? Lebih kurang nam belas tahun dulu, aku minat game Pokemon nih sebab function sosial dengan kawan-kawan. Main dalam GameBoy. Pakat tangkap dan trade Pokemon yang ada. Lepas tu pakai kabel untuk battle dan train Pokemon dengan member. Siyes seronok. ????

Sekarang Pokemon Go boleh main dalam phone dan untuk main Pokemon Go nih korang kena berjalan atau berbasikal baru dapat jumpa Pokemon. Naik kereta tak aci. Adoi. Maintain kurus lah aku lepas nih. ??5555??

Design Pokemon untuk Casing iPhone

Apa-apa pun. Terima lah kasih bro Husnan/Kapok sebab sediakan casing khas nih. Wohooo. ????

casing pokeball iphone 6

togepi design

Sementara tunggu Pokemon Go masuk Malaysia. Aku standby casing design Pokedex nih. Aku pilih design Pokedex nih sebab nak ambik feel pegang Pokedex sambil main Pokemon Go nanti. huhuhu

casing design pokedex

Design yang lain pun menarik jugak! ????

simbol elemen kekuatan pokemon

simbol ekor pokemon generasi pertama

Untuk iPhone 6 dan iPhone 6s

Harga siap metal packaging yang comel lottey sesuai untuk awek awek gewe gewe semua. ???? So tak lah crack or rosak nanti sampai. ??? marka marka gerek gerek sume boleh lah nak simpan brooch atau accessories dalam tu HAHA. ???

casing iphone pokemon kelantan

Untuk order, sila contact WhatsApp bro Husnan di nombor 0111-9472815 (sementara stok masih ada!) ??? atau stalk facebook bro husnan di facebook.com/muhammad husnan orait

Gotta Catch ’em all!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *