Boleh Tak Cuci Gambar Phone?

Jawapannya adalah boleh. Sekarang korang boleh cuci gambar phone di mana-mana kedai gambar yang menyediakan servis print atau cuci gambar.

Untuk menjawab persoalan ini, aku tangkap gambar dengan menggunakan phone yang ada kamera.

behind-the-scene

Lepas tu aku proses gambar aku dengan app VSCOcam untuk menonjolkan warna supaya lebih menarik. Barulah aku ke kedai gambar untuk cuci gambar nih.

diproses-dengan-app-vscocam

Nah inilah hasilnya. Kat sini aku perasan gambar yang dah cuci ni nampak gelap sikit berbanding dalam skrin phone yang cerah. Tapi perasaan pegang gambar nih sangatlah menarik dan aku rasa sangatlah puas hati.

cuci-gambar-phone

Nanti aku cari album untuk simpan koleksi gambar-gambar macam nih. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *