4 Gambar Koleksi Ultraman dari Akihabara Jepun

Ultraman dari aku kecik sampai sekarang tetap wujud. Walaupun aku tak follow sangat Ultraman sejak sekolah menengah. Tapi tetap dapat berita pasal Ultraman. Lebih-lebih lagi dalam Upin dan Ipin pun ada Ultraman.

Aku tetap ingat Ultraman nih sebagai superhero yang sangat best. Jalan cerita sempoi, raksasa sempoi, lampu kat dada Ultraman pun sempoi. Sempoi habis lah senang cite. huhu

Geng Ultraman kawal keadaan

Hubungan antara Ultraman dengan manusia pun unik. Apatah lagi hubungan Ultraman dengan Ultraman yang lain. Berdebar-debar bila lampu kat dada Ultraman kelip-kelip bunyi cemas.

Ultraman

Banyak movie Ultraman yang ada tapi tak berapa banyak yang tayang kat Malaysia. Yang popular je tayang. Rasanya semua Ultraman popular. Kan. huhuhu

Ultraman penyelamat bumi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *