Hartanah

Selasa hari tu. Lepak dengan member satu sekolah dulu-dulu. Sekali dengan adik lelaki aku. Kira rapat sekali lah sebab sebaya. Nih gambar lepak dengan member hari tu. Tiba-tiba. “Abe, aku ada tanah nak jual. Kau nak beli?” member sorang tu… Read More »Hartanah

Fuh Lega

Fuh lega..bila dapat update blog Memula nak minta maaf sebab dah lama tak update blog. Aku belum mahir lagi bab atur masa nih. Tapi aku sedang usahakan ‘something’ untuk korang nikmati secara ‘offline. Ye lah. Selalunya Like dan komen dalam… Read More »Fuh Lega